Casa Rural MAS PARETA
en Fonolleres PG-0353 Contenido de calidad.

PDF img Imprimir img Propietarios img

imgGeneral

Asociacion: ASETUR CATALUÑA
Capacidad: 5 personas
Acceso en coche
Casa al borde del pueblo
Precio Mínimo / Día: 15.00 € / 2 personas


icoDescripción

Trobem aquest típic mas català que ofereix al viatger l´oportunitat de poder gaudir de la pau i tranquilitat que avui dia no tenim a la nostra vida quotidiàna. Unes magnífiques instalacions envoltades de boscos, camins i camps. Dos vivendes totalment restaurades on els seus propietaris han dipositat tots els seus sentiments amb un únic objectiu, que el client no trobi res a faltar.

icoSituación

Dirección: MAS PARETA , FONOLLERES Fonolleres
GPS: ( googlemap )
Latitud: 42° 1' 17.5900'' N
Longitud: 3° 3' 3.8800'' E
Altitud: 30 m.

Al Baix Empordà, la nostra petita Toscana, al poble de Fonolleres (Parlavà).

icoDistribución



Dormitorios 2
Baño exterior extra 1

Ideal per a ser-hi des d´un cap de setmana a totes unes vacances, aquests dos apartaments reuneixen totes les comoditats. La primera d´elles, una planta baixa construïda en allò que va ser un antic corral, ningú ho diria, consta de tres habitacions, una individual, una doble i una tercera de matrimoni, totes elles amb molt d´espai. Un lavabo amb dutxa, i una sala-cuina-menjador totalment equipada amb nevera, cuina-forn i TV. Al costat de la vivenda, un petit safareig amb rentadora, pica i taula de planxar. Aquest apartament també disposa d´un petit, però acollidor jardí. L´altre apartament, també planta baixa, una vella cort de vaques, està format per dues habitacions de matrimoni, bany- dutxa, i sala-cuina-menjador totalment equipada com l´anterior.

icoOtros servicios

A més a més, la masia té un generós hort on podran disposar, si aixì ho desitjen, de productes de temporada de gran qualitat.

icoPunto de encuentro

A la mateixa casa.